Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното

...
Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното
Коментари Харесай

Пълен любовен хороскоп за 2019-а: Очаква ни щедра година под знакът на Жълтото прасе

Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното прасе, което приключва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Предложихме ви и пълен хороскоп за идната година.
Сега би трябвало да уточним, че прасето е последното животно в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп. То е знакът, който подрежда последните акомпанименти и се приготвя за нов стадий от живота си.
Независимо от това какъв брой доста се стремим към кариера и материално благоденствие, към момента слагаме любовта и взаимоотношенията с обичан човек преди всичко. Лесни флиртове доста сантиментални истории и познати остават в годината на кучето. А в частната сфера е време да поемете самодейността в ръцете си.

Годината на Жълтото прасе е много плодотворна за приятни изненади и великодушна за раждане на деца.
Време е да разберете какъв тип астрологична прогноза за 2019 се чака в любовната сфера за всеки знак на зодиака:
Овен
За самотният Овен положителната вест идва: любовта ще пристигна внезапно и в най-неочаквания миг. Така че не игнорирайте нови познати и флиртувайте самоуверено. Не са изключени нови романси в годината на Жълтото прасе. Овенът никога не би трябвало да гони по две зайчета, тъй като може да пропуснете верния сътрудник. Трябва също по този начин да обърнете особено внимание на външния тип
Семейният Овен чака съразмерен и гальовен интервал с половинката. Идеалното време за раждане на дете, изключително в случай че младите фамилии от дълго време мечтаят за това. Но самотните хора би трябвало да бъдат деликатни в интимните връзки, тъй като Жълтото прасе в действителност желае да им донесе деца.

Телец
Представители на този знак би трябвало да се вземат в ръце. Достатъчно към този момент се водехте от пристрастеност и изкушения. Това е идеалната година за опростяване на персоналния ви живот. Ако живеете в апартамент чартърен, би трябвало да положите старания да купите жилище, също така Жълтото прасе ще способства за вашите старания.
Това държание ще ви остави без нищо. И различен умен съвет от свинята: бъдете по-малко ревностни, защото няма специфична причина за такива подиуми. Ако индивида до вас възнамерява да легализира връзката ви, тогава е време да предприемете тази крачка.

Но сватбата е по-добре да извършите единствено с родственици и другари и да отидете някъде на топло дружно. В последна сметка има огромна възможност други да скапват фамилния ви живот в самото начало.Семейният Телец също би трябвало да се държи на разстояние от другари и родственици. Сред тях има доста завистливи хора, които могат да му спогодят мръсни трикове.

Близнаци
Близнаците в годината на Земното прасе, което значи че ще бъде в непрекъснато внимание и боготворене от почитатели. Това е значимо, с цел да извършите верния избор в точния момент. Астролозите поучават бързо да се сбогувате с ергенския и момински живот. В края на краищата тези, които намерят сили да се откажат от вниманието на всички през 2019 година, ще се радват на първокласен фамилен живот.

Ако не желаете да носите пръстен на пръста си, пробвайте се да започнете със общуване.

Рак
Ракът в годината на Жълтото прасе ще имат цяла войска от ухажори, само че няма небосвод, който да е благонадежден и хубав във всяко отношение. Но през 2019 година всичко зависи от вашата самодейност. Трябва да изберете човек, който да е измежду приятеля ви. Трябва да слушате не сърцето или мозъка, а естествената ви вътрешен глас. Но не би трябвало да се отказвате от нови познати, тъй като те могат да допринесат и в други области на живота ви.

Също по този начин, Жълтото прасе дава обещание на Рак огромни промени във външния тип. А любовта ще ги въодушеви. Представители на този знак просто ще цъфтят. Между другото, в случай че се страхувате да предприемете съществени стъпки в персоналния си живот, не се тормозете,тази година ще се погрижи за финансовата страна на нещата.

Семейният рак би трябвало да бъде по-отворен в една връзка. Опитайте се да се разчупите малко и да си позволите пътешестване с близкия до място от вашите мечтин. Като цяло връзките би трябвало да бъдат украсени с нови страсти и прекарвания, другояче постепенно и несъмнено умират

Лъв
Лъвът през 2019 година просто не е различим.Любителите на вниманието и възхищението ще желаят мощни и непрекъснати връзки. Те съществено ще мислят за продължаването на рода. Трябва единствено малко да намалите кралските си настройки, в противоположен случай ще живеете в наслада и естетика единствено с отражението си в огледалото. Основното нещо е да бъдете почтени със себе си, а не да избирате човек, който ви поучават родственици и другари.

Семейните лъвове още веднъж ще преоткрият любовта и даже самите те ще се изненадат какъв брой сантиментален темперамент може да имат

Дева
Когато Девата спре търсенето на съвършения сътрудник, 2019 ще я заведа незабавно при заслужен и благонадежден избор. Внимание по време на сантиментални събития, които не могат да ви навредят ще ви разкрият същинската хубост на любовта

Астролозите поучават фамилните деви да бъдат извънредно деликатни през 2019 година Необходимо е да обърнете повече внимание на фамилния живот и никога не обменяйте комфорта си с красиво ухажване на новия благородник. Знайте тук, че ви чака огромно прелъщение. В резултат на това губите фамилията си и новият другар ще избяга, незабавно щом му обявите развода си.

Везни
Жълтото прасе поучава Везните през 2019 да бъдат по-активни и по-решаваща, в случай че въпросът визира избора на сътрудник за живота. Не отивайте отпред, по-добре е да мислите за бъдещето. Годината на земното жълто прасе е идеалното време за персонален живот. Ходете по-често в обществото,  на разнообразни събития и не си стойте вкъщи. И с цел да се срещнете с вашия човек, би трябвало да възстановите реда във вашия вътрешен свят.

Семейните везни би трябвало да работят за продължаването на рода. Трябва също да се тормозят за разширение на жилищното пространство

Скорпион
Няма нищо свръхестествено в персоналната сфера на Скорпиона през 2019 година Но си коства да се отдръпнете от някогашните сътрудници. Освен това Жълтото прасе ще реши да ви запознае с доста прекрасен и богат човек. Любовният хороскоп за 2019 година предлага представителите на този знак да слагат персоналната сфера в приоритет, като лишават малко от работното си време.

Включете естествения си сексапил, а също и хибернация на вътрешните си демони. През 2019 година би трябвало да извършите отстъпки, с цел да запазите фамилията си.

Стрелецът
Любовният хороскоп за 2019 година предвижда за Стрелецът море от сексапил и просветеност, което ще помогне да се реализиран огромни триумфи с противоположния пол. Ако употребявате усмивката си и хитри трикове, тогава няма да имате равни. Ще има доста конкуренция и критици, само че в последна сметка ще бъдете спечелили. Само, че това не значи, че можете да се отпуснете в този момент и просто да чакате.

Стрелецът през 2019 година ще бъде мъчно да устои на изкушенията и да каже „ не “ на различен любовник. Но това не е от вежливост, а от липса на внимание. Поради това е по-често да поддържате връзка с другата половинка, с цел да избегнете изкушението

Козирог
През 2019 година Козирог би трябвало да бъде самоуверено отворен за смяна, тогава персоналният живот ще му се усъвършенства неотложно и любовта ще живее постоянно в сърцето му. Ако желаете, можете да измененията прическата, цвета на косата и изображението си.

Семейният Козирог е време да мисля за продължение на типа. Няма значение дали са деца или внуци, в този момент е уместно време за раждането на нов живот.

Водолей
Ако Водолеят желае да украси живота си със мощни взаимоотношения, тогава си коства да обърне доста внимание на признаците на ориста. Не мислете, че любовта ще се влее в живота ви ненадейно, всичко ще бъде последователно. Може би остарялото другарство ще се трансформира в шикозна романтика. Основното нещо – не пропускайте момента.

Тези, които са в една връзка, би трябвало да бъдат готови за ревността на обичания човек. Какво да направя, в случай че всички към теб се побъркат. Основното нещо е да не давате причина за скандал, а също и да се резервира чистата известност на фамилния сътрудник

Риби
Любовният хороскоп за 2019 дава обещание на Риби освен отегчителен живот, а и солидна романтика. Взаимна обич е това, което ви чака през 2019 година. Жълтото прасе обаче поучава Рибите да посещават курсове по логика на психиката, с цел да оцветят връзката си с определения човек

Не без комплициране. На пръв взор новите взаимоотношения даже може да наподобяват неприятни, само че през втората половина на годината ще се изкачите на крилете на любовта. Семейната риба ще бъде щастлива и спокойна през цялата година.

Както можете да видите, Земното жълто прасе ще се занимава с подреждането на персоналния живот на всички знаци на зодиака. Никой няма да остане без внимание. Ако вярвате, че смисъла на живота е любовта, тогава всички ще я открием през новата 2019 г
Инфо: www.drugitenovini.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР